Unul din principalii producatori de masini de injectie la nivel mondial pentru prelucrarea materialelor plastice, pentru care a asigura succesul productiei prin injectie reprezinta afacerea zilnica. Deceniile de experienta garanteaza un avantaj competitiv pe piata. Arburg este partenerul nostru expert in eficienta pentru prelucrarea materialelor plastice prin injectie. Filozofia Allrounder – individualitate prin modularitate.

Aici gasiti o masina potrivita pentru fiecare aplicatie:

Masini hidraulice

Masinile de injectie ALLROUNDER hidraulice pot fi utilizate pentru o mare varietate de aplicatii si pot fi adaptate individual pentru functionare impreuna cu toate tehnicile familiare de injectare.

GOLDEN EDITION: Model de uz general standardizat, la un pret imbatabil, cu forta de inchidere de la 400 kN la 4600 kN, pentru injectii de la 21 g PS la 1286 g PS

ALLROUNDER S: adaptabila la comanda, impreuna cu o varietate de optiuni de echipare, pentru injectarea cu precizie cu forta de inchidere de la 125 kN la 5000 kN, pentru injectii de la 9,5 g PS la 2583 g PS

ALLROUNDER 270 S compact: configurabila online - comanda direct prin portalul clientilor „arburgXworld”

Doriti o oferta personalizata?

PTS contact
Masini hibride

Masinile de injectie ALLROUNDER hibride cu performante superioare in prelucrarea termoplasticelor, combina viteza electrica cu precizia, puterea hidraulica si dinamica. Inchiderea si dozarea electrice in combinatie cu injectia hidraulica asigura o productie performanta, rentabila si eficienta energetic. Modele disponibile cu forta de inchidere de la 350 kN la 6500 kN, pentru injectii de la 21 g PS la 4270 g PS.

Cel mai mare ALLROUNDER hibrid cu forta de inchidere de 6.500 kN, introduce noul design estetic si functional al masinii, precum si un automat inovator GESTICA.

- Timpi de ciclu uscat extrem de scurti ai unitatii de inchidere servo-electrica
- Economii de energie de pana la 40% in comparatie cu masinile hidraulice
- Versiuni speciale de masini „packaging” (P) pentru aplicatii specifice

Doriti o oferta personalizata?

PTS contact
Masini electrice

Masinile de injectie ALLROUNDER electrice sunt orientate spre performanta si rentabilitate.

GOLDEN ELECTRIC modelul standardizat de uz general, cu forta de inchidere de la 600 kN la 2000 kN, pentru injectii de la 29 g PS la 434 g PS
ALLDRIVE model de inalta precizie, configurabil personalizat cu forta de inchidere de la 350 kN la 6500 kN, pentru injectii de la 2.3 g PS la 1286 g PS

Modul de actionare, direct cu bila sau sistem planetar asigura o precizie maxima de repetabilitate si calitate a pieselor.
Consumul de energie poate fi cu pana la 50% mai mic decat pentru masinile hidraulice standard.
Echipate cu motoare electrice racite cu apa, cu automate SELOGICA ND si GESTICA: tehnologie de control inteligent „Made by ARBURG”.
Pregatite pentru digitalizare: pachete de asistenta standard si module de conectivitate pentru masinile ALLROUNDER in noul design.
Unitate speciala de microinjectie (EUROMAP 5) cu melc de injectie de 8 mm

Doriti o oferta personalizata?

PTS contact
Masini verticale

Masinile de injectie ALLROUNDER verticale, pentru injectie de supraformare, respectiv pieselor cu insertii, conectorilor pe cabluri, etc.

ALLROUNDER V, cu forta de inchidere de la 125 kN la 500 kN, pentru injectii de la 9.5 g PS la 172 g PS
ALLROUNDER T, cu forta de inchidere de la 800 kN la 3200 kN, pentru injectii de la 21 g PS la 1286 g PS

ALLROUNDER Special cu forta de inchidere de la 125 kN la 4000 kN, si unitati de injectie in combinatii variabile personalizate

- Timpi scurti de ciclu si productivitate ridicata, cu versiuni simple, cu masa rotativa cu 2 sau 3 posturi sau masa glisanta
- Integrare simpla in liniile de productie automatizate
- Design deosebit de compact, cu economie de spatiu

Doriti o oferta personalizata?

PTS contact
Masini cub

Masinile de injectie ALLROUNDER CUBE sunt adaptate cu precizie la matritele cub. Unitatea de inchidere servo-electrica cu articulatie permite cicluri cu viteza mare si consum redus de energie - ideala pentru productia eficienta de volum la costuri unitare reduse.

Masinile ALLROUNDER CUBE reprezentate de cele 3 modele cu forta de inchidere de 1800 kN, 2900 kN si 4600 kN.

- Injectia dinamica, cu actionare hidraulica sau electrica
- A doua unitate de injectie este pozitionata deasupra platanului mobil
- Programare libera a functiilor matritei prin intermediul sistemului de control SELOGICA

Doriti o oferta personalizata?

PTS contact
Accesorii

Doriti o oferta personalizata?

PTS contact