Plastic Technology Service sau pe scurt PTS, asa cum ne numesc si ne recunosc clientii nostri, inseamna o echipa dinamica si frumoasa formata din tehnicieni specialisti, oameni dedicati meseriei pe care o presteaza.

Despre noi

Plastic Technology Service  are o colaborare de succes cu parteneri internationali producatori de echipamente specifice industriei maselor plastice.
Astfel am dobandit calitatea de reprezentanti unici in Romania pentru companii de top precum: Arburg GmbH+co KG, Moretto spa, Frimec srl, Wemo Automation AB, HB-Therm AG, Rothfuss Mechanik Spannsysteme GmbH. An la an, echipa PTS se dezvolta si creste urmarind performanta profesionala in avantajul clientilor.

Ne-am considerat intotdeauna bogati, nu in bunuri ci altfel, pentru ca avem:

mica mare avere: oamenii din echipa noastra
provocare continua: clientii nostri si probleme lor
realizare: fiecare zi in care lasam ceva bun in urma noastra.

Prezenta nationala

Cu tehnicieni, specializati si certificati in domeniile in care profeseaza.
Oferim serviciile noastre din cele cele 4 locatii: 
Bucuresti- Buftea, Oradea, Sibiu si Timisoara

Misiunea echipei PTS

Sa asigure servicii de calitate clientilor sai, prin abordare profesionista si responsabila menita  sa impiedice intreruperea sau incetinirea proceselor de productie, sa reduca eforturile si costurile inutile.
Asemenea multor firme romanesti am avut parte de urcusuri si coborasuri,  dar am mers inainte si vom merge mereu inainte, cu pasiune si vointa, dar mai ales cu dorinta de a fi foarte buni in ceea ce facem.


Viata este mereu o provocare, iar noua ne plac provocarile.