Injecție

Injecție

Arburg este unul dintre cei mai importanți producători de mașini de injecție de înaltă calitate pentru prelucrarea materialelor plastice, unde asigurarea succesului în producția prin injecție face parte din afacerile zilnice.

 

Mașinile hidraulice ALLROUNDER pot fi utilizate pentru o mare varietate de aplicații și pot fi adaptate individual pentru funcționarea împreună cu toate tehnicile familiare de formare prin injecție. Gama cuprinde de la seria de mașini GOLDEN EDITION pentru produse generale la mașinile ALLROUNDER S configurate personalizat.

Mașinile hidraulice ALLROUNDER impresionează prin mai mult decât gama largă de dimensiuni disponibile. O varietate extinsă de periferice poate fi, de asemenea, integrată convenabil datorită sistemului universal de comandă SELOGICA. Dacă doriți întotdeauna să realizați sarcini specifice în mod fiabil și cu un grad ridicat de precizie de repetare, ar trebui să folosiți mașinile ARBURG.

Tehnologie – Sistemul de economisire a energiei (AES) ARBURG permite adaptarea puterii de acționare pentru o funcționare rentabilă. Un convertizor de frecvență ajustează continuu viteza motorului electric la puterea reală necesară. Avantajele sunt consumul de energie mai mic, zgomotul scăzut și uzura redusă a mașinii .

 

Mașinile de injecție ALLROUNDER hibride sunt concepute pentru performanțe de top în prelucrarea materialelor termoplastice. Acestea combină viteza electrică și precizia cu puterea hidraulică și dinamica pentru o performanță de producție fără compromisuri. Acest lucru vă permite să produceți rentabil și eficient din punct de vedere energetic și al costurilor.

Deplasările servo-electrice ale unității de închidere cu articulație și ale dozării reduce efectiv timpul de ciclu și necesarul de energie. Tehnologia acumulatorului hidraulic asigură o injecție precisă și dinamică, cu performanțe ridicate. Drept urmare, ALLROUNDER-urile hibride sunt, de asemenea, predestinate pentru aplicații cu trasee lungi de curgere și grosimi reduse de perete. În plus, soluții tehnice detaliate, cum ar fi sistemul centralizat de lubrifiere automat sau unitatea de injecție pivotantă, reduc la minimum întreținerea și timpii de configurare, pe termen lung.

Tehnologie – Sistemele servo-electrice cu articulație sunt completarea ideală pentru unitățile de închidere ARBURG complet hidraulice. Deplasările dinamice ale matriței permit cicluri uscate extrem de scurte. Deplasările la poziție sunt efectuate cu precizie. De asemenea tehnologia oferă o eficiență energetică mai mare.

 

Principiile care stau la baza mașinilor de injecție electrice ALLROUNDER sunt orientate atât spre performanță, cât și spre eficiență din punct de vedere al costurilor. Spectrul variază de la modelul standard de uz general GOLDEN ELECTRIC la mașinile de înaltă precizie ALLDRIVE, adaptabile individual. Aceasta înseamnă că veți obține costuri unitare competitive în orice moment.

Tehnologia de acționare inovatoare face ca mașinile să fie fiabile și economice în intervalul de forță de închidere cuprins între 350 și 6.500 kN. Unitățile de angrenare cu ax și servomotoarele sunt selectate după criteriile cele mai stricte din punct de vedere al funcționalității și al calității. Numeroase detalii sofisticate din punct de vedere tehnic, cum ar fi controlul automat al forței de închidere sau sistemul centralizat de lubrifiere automat asigură procese stabile și reduc în mod eficient timpul de configurare și de întreținere.

Tehnologie – Acționare cu servomotoare – Eficientă din punct de vedere energetic, rapidă și de înaltă precizie, fără compromisuri în ceea ce privește tehnologia de ultimă generație.

Motoarele răcite cu lichid asigura condiții constante de funcționare și stabilitate a temperaturii fără turbulențe de aer. Motoarele de acționare cu ax permit accelerarea rapidă și evită murdăria datorită abraziunii.

 

Mașinile de injecție ALLROUNDER CUBE sunt adaptate pentru matrițele cub. Unitatea de închidere cu articulație permite cicluri de mare viteză cu un consum redus de energie – baza ideală pentru producția eficientă de volum mare la costuri unitare reduse.

Matrițele cub oferă avantaje decisive: este disponibil de două ori numărul de cavități cu aceeași suprafață de montare a matriței. Mai mult, toate cele patru laturi ale cubului pot fi utilizate simultan pentru etapele de producție, cum ar fi umplerea matriței sau îndepărtarea pieselor. Mașinile ALLROUNDER CUBE au forțe de închidere de 2.900 sau 4.600 kN și sunt optimizate special pentru astfel de cerințe de proces.

Tehnologie – Sistemele servo-electrice cu articulație – Dinamică ridicată pentru cicluri rapide

Sistemele servo-electrice cu articulație sunt completare ideală pentru unitățile de închidere ARBURG hidraulice. Mișcările dinamice ale matriței permit ciclul uscat extrem de scurt. Deplasările la poziție sunt efectuate cu precizie. Tehnologia oferă, de asemenea, o eficiență energetică mai mare.

 

Se poate injecta ergonomic peste inserturi cu mașinile de injecție ALLROUNDER verticale. Puteți alege din cea mai extinsă gamă de mașini disponibile în industrie, de la spectrul cuprinzător al diferitelor ALLROUNDER-uri până la concepte automate și soluții speciale specifice clienților.

Tehnologia ALLROUNDER-urilor verticale poate fi adaptată exact la sarcinile dvs. specifice de injecție, menținând în același timp eficiență ergonomică maximă. O gamă largă de forțe de închidere, unități de injecție verticale și orizontale flexibile, precum și pachete de echipamente specifice sarcinii sunt disponibile, de exemplu pentru prelucrarea materialelor termorigide sau a siliconului.

Tehnologie – Verificarea imediată a plauzibilității – Programare fiabilă

Verificarea de plauzibilitate a sistemelor de control SELOGICA și GESTICA vă oferă asistență directă în programarea a mașinilor dvs. de injecție ALLROUNDER: valorile parametrilor dvs. introduse sunt verificate în timp real pentru completare și poziționarea logică pentru etapa respectivă de proces care este afișată.

Galerie foto

Doriți o ofertă personalizată?

Doriți o ofertă personalizată?